Gratis adgang til heldagsfest!


Grønnegades Kaserne Kulturcenter afslutter Open Air dagene med et brag af en fest - og du kan være med helt gratis! Du får 3 live-bands, og en VM nøglekamp på storskærm; Danmark-Peru!

Tag dine venner under armen, og vær med til at skabe en kæmpe musik- og fodboldsfest lørdag den 16. juni på Sydsjællands største kulturcenter.

Lørdagens første koncert bliver med en sand musikstjerne in spe når den unge musiker Jakob Stenfatt Jensen, kendt under kunstnernavnet IAMJJ indtager den store scene på Lave Ridebane. Han er på vej frem i høj fart for tiden, og med sin mørke, hæse stemme og dybfølte tekster, føres tankerne naturligt over mod verdensstjerner som Nick Cave og Leonard Cohen. Han er netop nu aktuel med sit debutalbum og spiller på en række af Danmarks største festivaler i år, blandt andet Smukfest og Tinderbox.

Kl. 16.30 topper festen foreløbigt når dagens hovednavn Rasmus Walter går på. Siden han gik solo for 7 år siden har den aarhusianske sangskriver redet på en succesbølge med fire albums bag sig. Med en lækker blanding af ørehængende hits, eftertænksomme sangtekster og cool fremtoning har han charmeret sig ind hos rigtig mange danskere. For nyligt udgav han for første gang i sin solokarriere to engelsksprogede numre. Trofaste fans af Rasmus Walters danske musik kan dog stadig ånde nogenlunde lettet op. Med "Heart of Stone" og "Restart" holder Walter nemlig stadig fast i den sprøde pop-lyd, der har gjort ham så populær i hele Danmark. Glæd jer til at opleve popstjernens nye, engelske samt alle de danske hits til OPEN AIR.

Efter Rasmus Walter skrues der ned for musikken og blændet op for storskærmen. Lave Ridebane skal gynge i frydefuld VM-eufori, når vi alle sammen skal hjælpe Danmark på vej mod sejr imod Peru.

Festen rundes af med en sand folkefest, når nogle af de største sange fra den danske musikskat bliver opført som du aldrig har hørt dem før. Den Danske Mafia kommer og giver deres berygtede heavy-udgaver af alle John Mogensens kæmpehits. Glæd jer til "Så længe jeg lever", "Der er noget galt i Danmark", "Fut i fejemøget" og alle de andre.

Lad mad og drikke blive hjemme - på pladsen kan du købe både vådt og tørt.

Har du allerede købt billet i forsalg, er du sikret adgang, og får oven i købet ombyttet den til kolde kontanter ved indgangen.

PROGRAM - LØRDAG - GRATIS ADGANG!

Kl. 13.00: Pladsen åbnes

Kl. 14.30: IAMJJ

Kl. 16.30: Rasmus Walter

Kl. 18.00: VM-storskærm - Danmark-Peru

Kl. 20.00: Den Danske Mafia

#OpenAir #GrønnegadeKaserneKulturcenter

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com