Næstveds sidste kamp i 2. division endte 1-1


Film og billedeserie: På trods af sommervarmen blev der gået til stålet mellem Næstved IF og Marienlyst i sæsonens sidste kamp i 2. division på Næstved Stadion.

Intet var afgjort før dommerens sidste fløjt. Alle 22 mand var opsat på at yde det bedste og vinde hver en bold de var i nærheden af. I den meget jævnbyrdige kamp måtte de 744 tilskurer vente helt frem til det 63. minut før der skete noget til måltavlen. Ved en tilfældighed endte bold hos Marienlystspilleren Jonas Hansen, der med et langskud bragte gæsterne foran med 1-0.

Det slår dog ikke gnisten og viljen af "De grønne", og godt 10 minutter senere kanonerede Næstveds forsvarsspiller Kasper Mertz bolden i mål til slutresultatet 1-1. Kasper Mertz blev kampens spiller, og han sluttede sæsonen som Næstveds topscorer.

Når Næstved IF i næste sæson spiller sine hjemmekampe i 1. division, sker på stadions nye sponsornavn - ProfaGroupPark.

Tryk på skærmen og se kampen via mycujoo.tv:

#Næstved2divisionfodbold #Næstvedstadion

41 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com