Vi Elsker 90'erne trak fuldt hus i Rådmandshaven


Billedeserie: Lidt over 7000 mennesker havde et brag af en fest ved dette års event "Vi Elsker 90'erne" i Rådmandshaven i Næstved.

I 12 timer blev der spillet hørehængere fra kunstnere der stadig er - og var - store i 90'erne og 00'erne. Og publikum var med lige fra starten. Alle havde en fest med hinanden, og i følge politiet var der kun ét tilfælde som de kunne notere sig i døgnrapporten.

På den måde er sommeren for alvor skudt i gang i Næstved som i den nærmeste fremtid, også har andre events på plakaten, så som f.eks. OPEN AIR over tre dage på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Kim Larsen koncert på Rønnebæksholm, Grøn Koncert i Holsted og Rasmus Seeback i Arena Næstved.

#ViElsker90erne #Rådmandshaven

107 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com