Anholdt efter at have væltet colaer


Mandag klokken 8.50 blev en 26-årig mand fra Næstved lukket ud i den friske luft efter at have tilbragt en del af natten i politiets detention.

Den 26-årige blev anholdt klokken 2.40 i Netto i Ringstedgade i Næstved, hvor han havde råbt op og væltet en stabel colaer, og personalet på stedet tilbageholdt den 26-årige, indtil politiet ankom.

Han er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

#Anholdelse #Overtrædelseafordensbekendtgørelsen

78 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com