top of page

To unge mænd dømt for omfattende indbrudskriminalitet


Henholdsvis tre år og to år og tre måneders ubetinget fængselsstraf blev det til for to unge mænd, da retten i Næstved i går behandlede en større sag om bl.a. organiseret indbrudskriminalitet.

Begge de unge mænd på henholdsvis 19 og 21 år, som har været varetægtsfængslet siden den 6. december 2017, ankede straks dommen.

Der er tale om en sag om organiseret indbrudskriminalitet begået igennem en periode fra juni 2017 til december 2017.

Den 19-årige blev tillige dømt for hæleri, trusler samt våbenloven, mens den 20-årige ligeledes blev dømt for hæleri.

-Det er en sag, hvor der er tale om rigtig mange indbrud begået i private hjem, siger anklagerfuldmægtig Lotte Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Jeg er meget tilfreds med, at retten var enig i, at der var tale om organiseret indbrudskriminalitet, og på den baggrund fulgte vores påstand om, at det skulle afspejle sig i udmålingen af straffene.

Begge de dømte er tidligere straffet, og den 21-årige fik tillige udløst en betinget dom samt en reststraf på samlet 100 dage.

De dømte blev varetægtsfængslet efter dommen.

#RetteniNæstved #Varetægtsfængsling #Organiseretkriminalitet

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page