To unge mænd dømt for omfattende indbrudskriminalitet


Henholdsvis tre år og to år og tre måneders ubetinget fængselsstraf blev det til for to unge mænd, da retten i Næstved i går behandlede en større sag om bl.a. organiseret indbrudskriminalitet.

Begge de unge mænd på henholdsvis 19 og 21 år, som har været varetægtsfængslet siden den 6. december 2017, ankede straks dommen.

Der er tale om en sag om organiseret indbrudskriminalitet begået igennem en periode fra juni 2017 til december 2017.

Den 19-årige blev tillige dømt for hæleri, trusler samt våbenloven, mens den 20-årige ligeledes blev dømt for hæleri.

-Det er en sag, hvor der er tale om rigtig mange indbrud begået i private hjem, siger anklagerfuldmægtig Lotte Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Jeg er meget tilfreds med, at retten var enig i, at der var tale om organiseret indbrudskriminalitet, og på den baggrund fulgte vores påstand om, at det skulle afspejle sig i udmålingen af straffene.

Begge de dømte er tidligere straffet, og den 21-årige fik tillige udløst en betinget dom samt en reststraf på samlet 100 dage.

De dømte blev varetægtsfængslet efter dommen.

#RetteniNæstved #Varetægtsfængsling #Organiseretkriminalitet

23 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com