Brandfolk på rengøringsopgave fra morgenstunden


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Faxe måtte torsdag morgen i gang med en mindre rengøringsopgave i Frenderup ved Dalby.

Et ukendt køretøj havde i morgenstunden lækket en lille mængde olie over en 100 meters vejstrækning rundt i svinget ud for Egedevej 125. Af fare for at den glatte vejbane skulle ende i uheld, blev brandfolkene kl. 07.36 kaldt ud til at fjerne olien.

Kort tid senere var man på stedet hvor vejbanen først fik en omgang miljøvenlig olieopløsende væske. Efter at det havde fået gjort sin virkning, blev hele den ramte strækning højtryksspulet med vand.

Efter en lille times tid var vejen sikker og opgaven løst, og mandskabet kunne returnere til brandstationen på Rosenkildevej i Faxe.

#Oliespild #Frenderup #Faxe #Dalby

90 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com