OPEN AIR 2018 skudt i gang med manér


Billedeserie: Tre dages eventen OPEN AIR 2018 i Næstved, blev for alvor skudt i gang torsdag aften. Første band i rækken af flere, var Queen Machine.

Leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter John Nørbjerg, gik kl. 20.00 som den allerførste på scenen og bød publikum velkommen til dette års event. I samme minut begyndte en regnbyge at trække ind over Næstved.

Men det betød intet for publikum, som med deres forventningsfuldhed og begejstring for aftenens koncert, var parat til at gå igennem ild og vand for at få en fest med Queen Machine - og det fik de!

Fra allerførste strofe var der fuld kontakt mellem publikum, bandet og forsanger Bjarke Baisner Laursen, og sammen fik de aftenen til at blive magisk i Queen Machines fortolkninger af det legendariske engelse band Queen´s mangfoldige katalog af verdenshits.

Fredag aften er det Big Fat Snake, som i et led af deres afskedsturné, gæster kulturcentret og OPEN AIR 2018. Læs mere HER

#GrønnegadeKaserneKulturcenter #QueenMachine #Næstved

62 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com