Big Fat Snake tog fin afsked med Næstved ved OPEN AIR 2018

Opdateret: 9. sep. 2021


Billedeserie: Big Fat Snake med Anders Blichfeldt i forgrunden, gav fredag aften Næstved et fint farvel i deres "au revoir Madame" afskedsturné til OPEN AIR 2018.

Krydret med nogle af Elvis Presley´s bedste numre, blev en totalt udsolgt koncert på Lave Ridebane i Grønnegades Kaserne Kulturcenter, også en rejse i Big Fat Snake´s hitunivers, helt fra starten i 1990 og frem til dato.

Et modent publikum, kvitterede med begejstring og festhumør, og på den måde gik det hele op i en enhed, som kun fik løftet stemningen til højder en herlig sommeraften, sammen med de fem gutter på scenen, fortjente.

Bandets keyboardspiller Pete Repete (Peter Sørensen), fyldte på dagen 63 år, og det blev selvfølgelig fejret på behørig vis med en fællessang sammen med publikum.

Der er ingen tvivl om at Big Fat Snake vil blive savnet på den danske musikscene, og Næstved kan i den forbindelse glædes ved, at bandet kom her forbi og fik sagt et musikalt skønt farvel til et medlevende veloplagt publikum.

#OpenAir #GrønnegadeKaserneKulturcenter #LaveRidebane #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle