Big Fat Snake tog fin afsked med Næstved ved OPEN AIR 2018


Billedeserie: Big Fat Snake med Anders Blichfeldt i forgrunden, gav fredag aften Næstved et fint farvel i deres "au revoir Madame" afskedsturné til OPEN AIR 2018.

Krydret med nogle af Elvis Presley´s bedste numre, blev en totalt udsolgt koncert på Lave Ridebane i Grønnegades Kaserne Kulturcenter, også en rejse i Big Fat Snake´s hitunivers, helt fra starten i 1990 og frem til dato.

Et modent publikum, kvitterede med begejstring og festhumør, og på den måde gik det hele op i en enhed, som kun fik løftet stemningen til højder en herlig sommeraften, sammen med de fem gutter på scenen, fortjente.

Bandets keyboardspiller Pete Repete (Peter Sørensen), fyldte på dagen 63 år, og det blev selvfølgelig fejret på behørig vis med en fællessang sammen med publikum.

Der er ingen tvivl om at Big Fat Snake vil blive savnet på den danske musikscene, og Næstved kan i den forbindelse glædes ved, at bandet kom her forbi og fik sagt et musikalt skønt farvel til et medlevende veloplagt publikum.

#OpenAir #GrønnegadeKaserneKulturcenter #LaveRidebane #Næstved

67 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com