OPEN AIR 2018: Publikum blev lørdag skyllet væk af torden og kraftig regn

Opdateret: 9. sep. 2021


Billedeserie: Tredje dagen på dette års OPEN AIR arrangement, startede stille op lørdag kl. 14.45 med bandet IAMJJ og små 200 publikummer.

Efterhånden som tiden gik, blev Lave Ridebane på Grønnegades Kaserne Kulturcenter fyldt mere og mere op med festklare publikummer, og så var der ellers lagt op til resten af en herlig lørdag med Rasmus Walter, VM landkamp på storskærm og afslutningsvis, rockbandet Den Danske Mafia.

Rasmus Walter gik på scenen kl. 16.30, og der fra serverede han, på hans helt egen charmerende måde, en rigelig mængde af hans store hits frem til at VM landskampen i fodbold mellem Danmark og Peru, skulle vises på storskærm kl. 18.00.

Lave Ridebane var så klar til fodboldfest efter at Rasmus Walter havde fået sat stemningen, men desværre trak et gevaldigt torden og regnvejr ind over Næstved i fodboldkampens første halvleg, som bogstaveligt talt hastigt skyllede drivvåde gæster ud af kulturcentret, og hjem til tørt tøj, varme og videre fodboldfest i ly for regn og torden.

Da der efterfølgende kun var små 100 hardcore publikummer tilbage, valgte arrangørende af OPEN AIR 2018, at aflyse den sidste koncert med Den Danske Mafia. De tilbageværende publikummer kunne dog glæde sig over en gratis fadøl eller sodavand, og en 1-0 sejr til Danmark i deres første kamp ved VM i fodbold, i Rusland.

Godt for det danske landshold, men et ærgerligt punktum på et ellers flot tre dages arrangement og godt besøgt OPEN AIR 2018.

#OpenAir #GrønnegadeKaserneKulturcenter #LaveRidebane

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle