OPEN AIR 2018: Publikum blev lørdag skyllet væk af torden og kraftig regn


Billedeserie: Tredje dagen på dette års OPEN AIR arrangement, startede stille op lørdag kl. 14.45 med bandet IAMJJ og små 200 publikummer.

Efterhånden som tiden gik, blev Lave Ridebane på Grønnegades Kaserne Kulturcenter fyldt mere og mere op med festklare publikummer, og så var der ellers lagt op til resten af en herlig lørdag med Rasmus Walter, VM landkamp på storskærm og afslutningsvis, rockbandet Den Danske Mafia.

Rasmus Walter gik på scenen kl. 16.30, og der fra serverede han, på hans helt egen charmerende måde, en rigelig mængde af hans store hits frem til at VM landskampen i fodbold mellem Danmark og Peru, skulle vises på storskærm kl. 18.00.

Lave Ridebane var så klar til fodboldfest efter at Rasmus Walter havde fået sat stemningen, men desværre trak et gevaldigt torden og regnvejr ind over Næstved i fodboldkampens første halvleg, som bogstaveligt talt hastigt skyllede drivvåde gæster ud af kulturcentret, og hjem til tørt tøj, varme og videre fodboldfest i ly for regn og torden.

Da der efterfølgende kun var små 100 hardcore publikummer tilbage, valgte arrangørende af OPEN AIR 2018, at aflyse den sidste koncert med Den Danske Mafia. De tilbageværende publikummer kunne dog glæde sig over en gratis fadøl eller sodavand, og en 1-0 sejr til Danmark i deres første kamp ved VM i fodbold, i Rusland.

Godt for det danske landshold, men et ærgerligt punktum på et ellers flot tre dages arrangement og godt besøgt OPEN AIR 2018.

#OpenAir #GrønnegadeKaserneKulturcenter #LaveRidebane

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com