Bilbrand på Fodbygårdsvej natten til mandag


Efter alt at dømme opstod der brand omkring motorrummet på en Peugeot 206 1,6 personbil fra 2003, natten til mandag.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, modtog alarm om bilbrand på Fodbygårdsvej kl. 03.48. Morgenfriske i området kunne tydeligt se en kraftig sort røgsøjle rejse sig fra rækkehuskvarterets parkeringsplads ud for Fodbygårdsvej 11.

Da brandmandskabet ankom med sprøjte, tankvogn og miljøvogn, gik røgdykkere straks i gang med slukningsarbejdet, og lige som man kender det fra anden sammenhæng, steg der hurtigt hvid røg op mod himlen som tegn på at der nu var styr på problemet og en løsning var fundet.

Bilen står nu til skrot efter nattens brand, som også fik sat lidt fut i en hæk og en trækrone. Den direkte årsag til bilbranden kendes ikke.

#Bilbrand #Fodbygårdsvej #Næstved

44 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com