Campingvogn udbrændte i Gelsted


Arkivfoto: En campingvogn udbrændte i en have i Gelsted uden for Næstved, natten til tirsdag.

Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings vagtcentral på Manøvej i Næstved, modtog kl. 03.08 en alarmering om brand i et muligt skur på Mosevej i Gelsted. Det viste sig dog, at der var tale om en campingvogn.

Ved anmeldelsen af branden var der kraftig flammer fra campingvognen som var placeret bagerst i et hjørne af grunden på Mosevej. Brandmandskab fra stationerne i Næstved og Herlufmagle var hurtigt på stedet og fik igangsat slukning.

Campingvognen stod ikke til at redde. Teorien til årsagen til branden hælder imod, at det skyldes uheldig omgang med en ukrudtsbrænder.

#Camoingvognbrand #Gelsted #MSBRNæstved #MSBRHerlufmagle

99 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com