Spøgelsesbilist i færdselsuheld på Sydmotorvejen


I dag kort efter kl. 13.00 fik politiet meldinger fra flere bilister på Sydmotorvejen om, at der i det sydgående spor kørte en bilist i nordgående retning.

Flere bilister forsøgte at få kontakt til spøgelsesbilisten uden held. Mellem afkørsel 43 Nørre Alslev og 44 Eskilstrup kolliderede spøgelsesbilisten med en personbil, som rammer en lastbil og en motorcykel.

Spøgelsesbilisten, der er en 47-årig kvinde, og de to personer fra personbilen er kørt til sygehuset. De er umiddelbart alle uden for livsfare.

Mens oprydningsarbejdet står på, er sydgående spor totalt spærret. Trafikken afvikles langsomt i det nordgående spor.

#Færdselsuheld #Spøgelsesbilist #Sydmotorvejen

57 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com