73-årig mand blottede sig i ventesalen


Politiet fik onsdag klokken 10 en anmeldelse om, at der sad en mand i ventesalen på banegården i Næstved, som blottede sig.

Vidner udpegede en mand i en bil, der netop skulle til at køre ud fra p-pladsen, og han blev hurtigt standset af politiet.

Det var en 73-årig mand fra Sorø, som forklarede, at han blot havde rettet på sin penis, men at han ikke kunne udelukke, at den havde været taget ud af bukserne. Den 73-årige blev herefter sigtet for blufærdighedskrænkelse.

#NæstvedBanegård #Blufærdighedskrænkelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com