Folkelig fest i Næstved igen


Med ny musik i støbeskeen og en Los Angeles-producer i folden offentliggører Folkeklubben en ny forårsturné i 2019 - og Sydsjællands største kulturcenter er selvfølgelig med på plakaten. Den 16. marts 2019 indtager det tre-mand-høje band endnu en gang scenen i Ny Ridehus og man kan roligt begynde at glæde sig til endnu en storslået koncert fra nogle af Danmarks mest flittige og eftertragtede live-artister.

Da Folkeklubben senest besøgte Grønnegades Kaserne Kulturcenter i februar 2017 var Ny Ridehus fyldt med godt humør og publikum var mere end klar til en stor musikaften i Næstved. Først på aftenen så det dog noget sort ud da bandets forsanger Kjartan Arngrim havde lagt sig syg og derfor var usikker på om han kunne fuldføre koncerten. Til alles store glæde trodsede han dog sin sygdom og spillede på imponerende vis hele koncerten.

Fjerde album på vej Kjartan fik sidenhen konstateret sukkersyge, men er i dag heldigvis på toppen igen med helbredet. Det samme gælder ikke mindst også musikmæssigt for hele Folkeklubben, som efter succesalbummet "Slå Flint!" fra 2016 har turneret Danmark tyndt for fulde sale adskillige gange.

De er nu gået på koncert-ferie sommeren over, men det betyder langtfra at bandet ligger på den lade side. De er nemlig hoppet i studiet med Los Angeles-produceren Frederik Thaae med henblik på at udgive deres efterspurgte fjerde album. Glæd jer til at opleve de nye hits til deres koncert i Næstved.

"Vi går efter at skabe et poetisk rockbrag af en aften! Og vi glæder os til at blande bagkataloget med spritnye og hårdtslående sange, der vil vise nye sider af klubben. Som Bob Dylan skriver hver gang han annoncerer nye koncerter til sin neverending turné: Don´t you dare miss it!", lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.

Fuld af røverhistorier Udover at være vanvittigt dygtige musikere har Folkeklubben også tidligere vist smagsprøver på deres store humoristiske sans i Næstved. De har blandt andet ved et tidligere besøg i byen bildt Næstved-politikeren Magnus Heunicke alverdens gode historier ind. Den ene har engang været soldat i Næstved, en anden er udlært kok på Hotel Kirstine og den sidste er tidligere korsanger i Sct. Peders Kirke.

Så vidt vi ved var det alt sammen blot produktet af en livlig fantasi, men sjovt er det nu alligevel og vi anser det som et tydeligt tegn på, at Folkeklubben altid er i højt humør når de besøger Næstved.

Vi glæder os til endnu en koncert fyldt med alle de store hits og måske et par nye røverhistorier fra det sjove og ikke mindst dygtige band.

Billetsalget starter onsdag den 27. juni kl. 10.00. Ved at tilmelde sig Folkeklubbens nyhedsbrev kan man dog komme forrest i køen, da de starter billetsalget for deres fans allerede på mandag kl. 10.00. Man tilmelder sig på Folkeklubbens hjemmeside.

Billetter kan købes på www.gkkultur.dk eller på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. De kan også reserveres over telefonen på 5588 3950.

#Folkeklubben #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #Næstved

15 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com