Politiet advarer endnu en gang: Pas på ulovlige stoffer!


Det er en farefuld færd ud i et muligvis helt ukendt og usikkert område at tage stoffer. Politiet advarer jævnligt mod at tage ulovlige stoffer, og nu gentages advarslen:

Så sent som søndag aften blev politiet kaldt assistance til en 25-årig kvinde, der havde taget MDMA og nu gik hjælpeløst omkring. Den 25-årige blev kørt til behandling på sygehuset i Nykøbing F., og der var således ikke mere, politiet kunne gøre. Men advarslen står helt fast:

Det er alt for farligt. Man har reelt ingen mulighed for at vide, hvad det er for stoffer, man indtager, så: Lad være!

#MDMA #Euforiserendestoffer #Narkotika

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com