Politiet efterlyser mistænkt gerningsmand til opbevaring af 52,7 kg amfetamin i Næstved


Billedeserie: Københavns Politi offentliggør nu identitet og billeder af en mistænkt gerningsmand til opbevaring af 52,7 kg. amfetamin.

Det var efterforskere fra Københavns Politis afdeling Særlig Efterforskning Øst, der fandt amfetaminen ved en ransagning i narkomiljøet d. 30 maj 2018 i en aflåst garage i Næstved.

Den efterlyste er den 42 årige Steven Levinson, som er dansk statsborger og beskrives som: Mand, kraftig af bygning, 176 cm høj, kronraget. Se billeder.

Efterlyst internationalt Steven Levinson har siden ransagningen været forsvundet, hvorfor han er efterlyst både i Danmark og internationalt. Han formodes at opholde sig et ukendt sted på Sjælland, men han kan også være søgt mod andre egne af landet eller til udlandet.

- Vi offentliggør billederne i håb om hurtigst muligt med offentlighedens hjælp at få pågrebet Steven Levinson, med henblik på at fremstille ham i retten og varetægtsfængsle ham, så efterforskningen kan fortsætte, siger politikommissær Espen Godiksen fra Særlig Efterforskning Øst, Københavns Politi

Hvis du har oplysninger om opholdssted eller andet af interesse for sagen, så kontakt nærmeste politi på telefonnummer 114 eller 33 14 14 48.

#Euforiserendestoffer #Amfetamin #KøbenhavnsPoliti #StevenLevinson

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle