Politiet efterlyser mistænkt gerningsmand til opbevaring af 52,7 kg amfetamin i Næstved


Billedeserie: Københavns Politi offentliggør nu identitet og billeder af en mistænkt gerningsmand til opbevaring af 52,7 kg. amfetamin.

Det var efterforskere fra Københavns Politis afdeling Særlig Efterforskning Øst, der fandt amfetaminen ved en ransagning i narkomiljøet d. 30 maj 2018 i en aflåst garage i Næstved.

Den efterlyste er den 42 årige Steven Levinson, som er dansk statsborger og beskrives som: Mand, kraftig af bygning, 176 cm høj, kronraget. Se billeder.

Efterlyst internationalt Steven Levinson har siden ransagningen været forsvundet, hvorfor han er efterlyst både i Danmark og internationalt. Han formodes at opholde sig et ukendt sted på Sjælland, men han kan også være søgt mod andre egne af landet eller til udlandet.

- Vi offentliggør billederne i håb om hurtigst muligt med offentlighedens hjælp at få pågrebet Steven Levinson, med henblik på at fremstille ham i retten og varetægtsfængsle ham, så efterforskningen kan fortsætte, siger politikommissær Espen Godiksen fra Særlig Efterforskning Øst, Københavns Politi

Hvis du har oplysninger om opholdssted eller andet af interesse for sagen, så kontakt nærmeste politi på telefonnummer 114 eller 33 14 14 48.

#Euforiserendestoffer #Amfetamin #KøbenhavnsPoliti #StevenLevinson

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com