top of page

Bigballer brændte på en mark ved Herlufmagle


Billedeserie: Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle, fik torsdag eftermiddag til opgave at bekæmpe en brand, der var opstået i nogle bigballer på en mark i Tybjerg ved Herlufmagle.

Hvordan branden er opstået vides ikke, men ilden var opstået i en af ballerne, og havde så bredt sig til flere baller via stubmarken, et område på et par hundrede m2 nåede at brænde, inden brandfolkene fik slukket branden. Da brandfolkene ankom, var flere af ballerne overtændt, derfor koncentrerede brandfolkene sig om, at få slukket ilden i stubmarken, så ilden ikke antændte flere af de pressede bigballer som lå spredt på marken.

De halmballer der var gået ild i fik lov til at brænde ud under overvågning. Ingen personer eller bygninger var i fare under branden, som skete på åben mark.

#Bigballer #Halmbrand #Tybjerg #MSBRHerlufmagle

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page