Bigballer brændte på en mark ved Herlufmagle


Billedeserie: Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle, fik torsdag eftermiddag til opgave at bekæmpe en brand, der var opstået i nogle bigballer på en mark i Tybjerg ved Herlufmagle.

Hvordan branden er opstået vides ikke, men ilden var opstået i en af ballerne, og havde så bredt sig til flere baller via stubmarken, et område på et par hundrede m2 nåede at brænde, inden brandfolkene fik slukket branden. Da brandfolkene ankom, var flere af ballerne overtændt, derfor koncentrerede brandfolkene sig om, at få slukket ilden i stubmarken, så ilden ikke antændte flere af de pressede bigballer som lå spredt på marken.

De halmballer der var gået ild i fik lov til at brænde ud under overvågning. Ingen personer eller bygninger var i fare under branden, som skete på åben mark.

#Bigballer #Halmbrand #Tybjerg #MSBRHerlufmagle

117 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com