Færdselsuheld lukkede Storebæltsbroen i knap to timer


Et færdselsuheld i vestgående retning på Storebæltsbroen klokken 11.06 onsdag involverede tre biler, der kørte sammen kort efter betalingsanlægget på Korsørsiden.

Tre personer blev teknisk fastklemt ved uheldet, så de måtte skæres fri, og der dannede sig køer i forbindelse med uheldet, da vejen altså var helt spærret, mens arbejdet stod på.

Kort før klokken 13 blev der igen åbnet for trafikken på broen.

#Færdselsuheld #Storebæltsbroen #Korsør

34 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com