top of page

Politiet fandt både hash og joints


Politiet blev onsdag klokken 20.54 tilkaldt til en lejlighed i Slagelse, hvor et par var blevet højlydt uenige. Ved politiets mellemkomst kom der ro på gemytterne, men politibetjentene fandt en klump hash på 18,95 gram og en joint på 1,31 gram hos en 25-årig mand. De ulovlig stoffer blev konfiskeret, og den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Klokken 21.08 var politiet i Grønnegade i Næstved, hvor der var flere unge samlet. En af dem – en 20-årig kvinde fra lokalområdet – var i færd med at forberede en joint, og hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Men hvad ”koster” det at overtræde lov om euforiserende stoffer? Er det omkostningsfrit at blive taget med hash? Ifølge praksis er bøden første gang, man bliver taget med hash til eget forbrug på 2.000 kroner. Anden gang stiger bøden til 3.000 kroner og tredje gang koster det 4.000 kroner. Så det har altså en pris at have selv en nok så lille joint på sig.

#Hash #Joint #Euforiserendestoffer

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page