Politiet slår til i rockermiljøet i seks sager om drabsforsøg


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har her til morgen i tæt samarbejde med Københavns Politi, København Vestegns Politi, Nordsjællands Politi og Særligt Efterforskningscenter Øst iværksat en større anholdelsesaktion på flere adresser på Sjælland, Lolland, Falster og i hovedstadsområdet rettet mod personer med tilknytning til flere forskellige rocker-/bandegrupperinger.

Læs også: Stor politiaktion mod personer i rockermiljøet

Politiet har nu slået til mod en række personer, der formodes at have andel i seks forskellige sager om forsøg på drab begået i Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds. Sagerne er:

1.En skudepisode den 9. november 2017 på Torvet i Faxe, hvor der skydes ind i en kiosk.

2.To skudepisoder i Vordingborg den 16. og 18. april 2018, hvor der bliver skudt ind til et rockermedlem i Kirsebærplantagen og på Rønnebærvej.

3.En skudepisode den 20. april 2018 ud for en tatoveringsforretning i Næstved, hvor der bliver skudt mod en mand med rocker-/banderelationer.

4.En skudepisode den 28. maj 2018 i Stenlille på Stationsvej, hvor der bliver skudt mod en mand med rocker-/banderelationer.

5.Et drabsforsøg med kniv den 1. juni 2018 på Byskovvej i Slagelse, hvor der også sættes ild til en bygning og udøves vold i forbindelse med en trussels- og afpresningssag.

I disse sager er der på nuværende tidspunkt anholdt 12 personer, der alle har tilknytning til hhv. Bandidos, Asgardians 89, Brothas og Gremium.

-Vi har valgt at slå til over en bred kam for bl.a. at sende et meget tydeligt signal om, at vi slår hårdt ned på disse ualmindeligt utryghedsskabende handlinger, som det er, når medlemmer af rivaliserende rocker-/bandegrupperinger slås indbyrdes. Dagens aktion er et udtryk for, at vi sætter massivt ind mod rocker-/bandemedlemmer, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der forestår nu et større arbejde med at få gennemgået de fundne effekter og få afhørt de anholdte personer. Politiet er i skrivende stund stadig i gang med ransagninger og forventer først at være færdige med afhøringerne sent i aften. Der kan forventes yderligere anholdelser i sagerne.

#Politiaktion #SydsjællandsogLollandFalstersPoliti

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com