top of page

Herligste sommeraften sammen med Kim Larsen & Kjukken

Opdateret: 9. sep. 2021


Billedeserie: Kjukken og Hankatten - eller Nationalskjalden som Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold indledningsvis introducerede Kim Larsen som, skabte lørdag aften magi på Rønnebæksholm.

Rønnebæksholm, Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Arena Næstveds fællesarrangement blev en succes. Lidt over 6000 betalende publikummer gjorde fra kl. 18.00 sit indtog i Parken, og lige fra starten var der hygge og stemning, og gang i alle salgsboderne af vådt og tørt.

Kl. 20.30 var alle på plads og klar til at tage imod Kim Larsen & Kjukken, og fra da de gik på scenen steg stemningen et endnu højere niveau, og den idyliske ramme blev magisk.

Kun afbrudt af en lille pause midt mellem de to spillesæt på ialt godt 2 timer, leverede Kim Larsen den ene velkendte ørehænger efter den anden, bredt fordelt ud fra hans store musikalske katalog fra Gasolin dagenes start i ´69, og helt frem til i dag.

Publikum kvitterede med fællessang, klapsalver og en energi som fik det hele til at smelte sammen til den herligste sommeraften i Rønnebæksholms Park i rigtig mange år.

#Rønebæksholm #KimLarsenKjukken #GrønnegadeKaserneKulturcenter #ArenaNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page