Herligste sommeraften sammen med Kim Larsen & Kjukken


Billedeserie: Kjukken og Hankatten - eller Nationalskjalden som Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold indledningsvis introducerede Kim Larsen som, skabte lørdag aften magi på Rønnebæksholm.

Rønnebæksholm, Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Arena Næstveds fællesarrangement blev en succes. Lidt over 6000 betalende publikummer gjorde fra kl. 18.00 sit indtog i Parken, og lige fra starten var der hygge og stemning, og gang i alle salgsboderne af vådt og tørt.

Kl. 20.30 var alle på plads og klar til at tage imod Kim Larsen & Kjukken, og fra da de gik på scenen steg stemningen et endnu højere niveau, og den idyliske ramme blev magisk.

Kun afbrudt af en lille pause midt mellem de to spillesæt på ialt godt 2 timer, leverede Kim Larsen den ene velkendte ørehænger efter den anden, bredt fordelt ud fra hans store musikalske katalog fra Gasolin dagenes start i ´69, og helt frem til i dag.

Publikum kvitterede med fællessang, klapsalver og en energi som fik det hele til at smelte sammen til den herligste sommeraften i Rønnebæksholms Park i rigtig mange år.

#Rønebæksholm #KimLarsenKjukken #GrønnegadeKaserneKulturcenter #ArenaNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com