top of page

Brand i lastbil på Vestre Ringvej i Næstved


Vestre Ringvej mellem Slagelsevej og Karrebækvej i Næstved var kun spærret i en kort periode, alt imens brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik bugt med en brand i en sættevogn, som var opstået på grund af en fejl, der medførte at bremserne på sættevognen blev overophedet og blokerede hjulene, så videre kørsel ikke var muligt. Det tog ikke lang tid for redningsfolkene at få slukket branden, og få kølet bremserne ned. Det medførte derfor at vejen hurtigt kunne åbnes igen, hvor trafikken blev ledt forbi stedet hvor lastbilen holdt via cykelstien.

#Lastbilbrand #VestreRingvej #MSBRNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page