Brand i lastbil på Vestre Ringvej i Næstved


Vestre Ringvej mellem Slagelsevej og Karrebækvej i Næstved var kun spærret i en kort periode, alt imens brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik bugt med en brand i en sættevogn, som var opstået på grund af en fejl, der medførte at bremserne på sættevognen blev overophedet og blokerede hjulene, så videre kørsel ikke var muligt. Det tog ikke lang tid for redningsfolkene at få slukket branden, og få kølet bremserne ned. Det medførte derfor at vejen hurtigt kunne åbnes igen, hvor trafikken blev ledt forbi stedet hvor lastbilen holdt via cykelstien.

#Lastbilbrand #VestreRingvej #MSBRNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com