top of page

Beruset, ophidset og med en økse i en pose


En 43-årig mand fra Brønshøj var aggressiv og gjorde andre passagerer utrygge på Næstved Banegård tirsdag klokken 19.32.

Manden var beruset, og med sig havde han en pose med en økse. En patrulje kom til banegården og gik til perron 4, hvor manden nu befandt sig i et tog. Betjentene gik ind i toget og fik kontakt med manden. Han blev anholdt uden modstand og sigtet for overtrædelse af våbenloven på grund af øksen og for overtrædelse af knivloven, da han havde en lommekniv på sig.

Der blev også fundet 2,3 gram hash, så han fik også en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, og endelig blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden blev løsladt klokken 22.35.

#Overtrædelseafknivloven #Overtrædelseafvåbenloven #Euforiserendestoffer #NæstvedBanegård

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page