Beruset, ophidset og med en økse i en pose


En 43-årig mand fra Brønshøj var aggressiv og gjorde andre passagerer utrygge på Næstved Banegård tirsdag klokken 19.32.

Manden var beruset, og med sig havde han en pose med en økse. En patrulje kom til banegården og gik til perron 4, hvor manden nu befandt sig i et tog. Betjentene gik ind i toget og fik kontakt med manden. Han blev anholdt uden modstand og sigtet for overtrædelse af våbenloven på grund af øksen og for overtrædelse af knivloven, da han havde en lommekniv på sig.

Der blev også fundet 2,3 gram hash, så han fik også en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, og endelig blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden blev løsladt klokken 22.35.

#Overtrædelseafknivloven #Overtrædelseafvåbenloven #Euforiserendestoffer #NæstvedBanegård

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com