34-årig skotyv står til udvisning


Politiet fik onsdag klokken 17.55 en anmeldelse fra Bilka i Næstved Storcenter, hvor en medarbejder tilbageholdt en butikstyv.

Det var en 34-årig udenlandsk mand, og medarbejderen havde i første omgang bemærket ham i forretningen, og da han blev spottet kort efter, havde han pludselig nye sko på. Mage til dem, der netop er til salg.

Efter kasselinjen blev den 34-årige konfronteret, og hans gamle sko blev fundet i skoafdelingen, omhyggeligt pakket ned i en den kasse, de nye sko havde været i.

Den 34-årige blev anholdt og sigtet for butikstyveri, som han har fået en bøde for. Han er herefter blevet overført til politiets udlændingekontrolafdeling.

#Butikstyveri #BilkaNæstved #Anholdelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com