16-årig udsat for blufærdighedskrænkelse i toget


En 16-årig kvinde fra Haslev blev torsdag aften udsat for blufærdighedskrænkelse i et sydgående tog fra Køge.

Kvinden stod af i Haslev, men inden da havde en 53-årig mand fra Lundby både befamlet hende og gjort yderligere tilnærmelser. En anden kvinde i toget hjalp den 16-årige med at afværge manden.

Da toget nåede til Næstved station, blev manden anholdt af en patrulje. Manden var faldet i søvn i toget men blev vækket og anholdt, og han gav højlydt udtryk for sin utilfredshed på vej til patruljevognen. Manden var tydeligt beruset.

Han blev kørt til politistationen i Næstved til nærmere afhøring.

#Blufærdighedskrænkelse #Anholdelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com