Færdselsuheld ved Vordingborg Kaserne


Lidt efter kl. 10.30 fredag formiddag, skete der et færdselsuheld på Brovejen ved kasernen i Vordingborg.

Politiet oplyser på twitter, at i alt tre køretøjer var involveret med fire voksne og et 7-årigt barn. Tre af de fire voksne og barnet var lettere tilskadekomne.

Færdselsuheldet skulle øjensynlig være sket i forbindelse med påkørsel bagfra af en bil som bliver skubbet over i modsatte vognbane hvor den rammer en mod kørende ved indkørslen til Vordingborg Kasserne.

Brovejen var mens redningsarbejdet stod på, spærret i begge retninger. Det 7-årige barn blev efterfølgende kørt til Køge Sygehus. De to voksne blev kørt til Nykøbing F. Sygehus.

Skadestedet blev atter meldt i daglig orden kl. 12.28.

#Færdselsuheld #VordingborgKaserne #Brovejen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com