"Frank" står stadig bunden af Suså Havn


Billedeserie: Fjorten dage er der nu gået, siden der blev skrevet første gang om skonnerten "Frank" som står på bunden af Suså Havn i Næstved, det er samtidig lige så lang tid siden, at folkene fra Midt- og Sydsjællands Brand og Redning i Næstved fik til opgave at lægge flydespærringer omkring det delvis sunkne skib, der ligger langs kajen i Havnegade.

Det er Miljøvagten i Næstved Kommune der har fået overdraget sagen, da der var stor fare for at skibet ville lække olie fra dieseltanken, samtidig med at indholdet af store malerbøtter og beholdere, som flyder rundt inde i førerhuset, kan føre til en forurening. Hvad der skal ske med det efterhånden medtagne skibsvrag, hvor det nu viser sig, at en hel del olie nu siver ud fra begge ender af skibet, er der ingen oplysninger om, men søndag måtte Stationsleder Jan Pagter Simonsen igen køre til havnekajen, da der var kommet en ny anmeldelse om det sunkne skib. Jan Pagter Simonsen har derfor igen kontaktet, og orienteret Miljøvagten, der oplyser at d