top of page

Masser af ledige pladser ved Fiskernes Kapsejlads

Opdateret: 9. sep. 2021


Billedeserie: Det var ikke som det plejer, og årsagen kan ikke være vejret, for det kunne der ikke klages på, men årets kapsejlads i Karrebæksminde virkede i år noget tamt, og i nogle af boderne var der også langt mellem kunderne.

I modsætning til tidligere, var der i år masser af ledige pladser ved bordene, kun et par steder var der tale om trængsel. Om det er de manglende festlige indslag, med de flotte udsmykkede både med bannere og reklamer, fyldt med feststemte mennesker, som tidligere år sejlede frem og tilbage i løbet af eftermiddagen, og underholdt gæsterne på land, med vandballoner, vandslanger og andre indslag, der er årsagen til at trængslen til pladserne er udeblevet, eller det er den manglende underholdning med De Glade Sømænd vides ikke. I dag handler fiskernes kapsejlads åbenbart kun om to ting, en intern kamp mellem fiskerne og deres både, og så ellers den store eksterne kamp, der er lagt ud til de forskellige steder med mad og drikkelse, ud hvor alt er sat ind på at få solgt så mange fadbamser og flaskebajere som muligt. Tre steder var der ellers gjort noget for underholdningen med levende musik, men orkestrene havde åbenbart, og desværre fået til opgave at spille samtidig for fuld udblæsning, noget uheldigt,- da det til tider var totalt umuligt at høre hvad de forskellige orkestre spillede, det hele blev nemlig blandet i en pærevælling. Noget der ikke kunne klages over var antallet af steder med salg af, øl, vand og drinks. Selv den lille slagter i træskuret, havde i dagens anledning fået kolde bajere med i sortimentet, på lige fod med lever, spegepølser og oksebøffer, også en juice-bar formet som en appelsin var noget helt nyt. En udendørs stand med kolde drinks, var også dukket op i dagens anledning. Om det var et taktisk træk, og om det havde nogen indflydelse på salget, at baren var placeret lige ved siden af mændenes tis-hus, var der ingen der ville udtale sig om, men det så ud som om baren var godt besøgt. I modsætning til alle andre, har ejerne af pølsevognen ved kludekogeren åbenbart ment der skal mere end fiskernes kapsejlads til, før det er ulejligheden værd at holde åbent, pølsevognen der ellers lever på en dispensation har efter det oplyste, ikke haft en eneste åbningsdag i år.

#Fiskerneskapsejlads #Karrebæk #Enø

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page