Mindre naturbrand på Vestre Ringvej


Billedeserie: Indsatsleder Jan Pagter Simonsen fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, var første mand på stedet, da der tirsdag aften kl. 20.26 blev anmeldt en mindre naturbrand på en græsskråning, på Vestre Ringvej ved fodgængerbroen til og fra Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen.

Straks derefter ankom slukningstoget fra brandstationen på Manøvej, men der var branden allerede slukket og til ingen fare for det øvrige græsareal, så brandmandskabet kunne blot køre forbi og retunere til garageanlæget.

Hvad der har antændt de ca. 8 m2 græsareal vides ikke. Selv om der er kommet lidt dråber fra over i løbet af tirsdagen, skal man stadig være yderste opmærksom med ild og gløder fra f.eks. en cigaret, hvis den smides i naturen som stadig er knas tør.

#Naturbrand #VestreRingvej #Næstved

102 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com