Mindre naturbrand på Vestre Ringvej


Billedeserie: Indsatsleder Jan Pagter Simonsen fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, var første mand på stedet, da der tirsdag aften kl. 20.26 blev anmeldt en mindre naturbrand på en græsskråning, på Vestre Ringvej ved fodgængerbroen til og fra Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen.

Straks derefter ankom slukningstoget fra brandstationen på Manøvej, men der var branden allerede slukket og til ingen fare for det øvrige græsareal, så brandmandskabet kunne blot køre forbi og retunere til garageanlæget.

Hvad der har antændt de ca. 8 m2 græsareal vides ikke. Selv om der er kommet lidt dråber fra over i løbet af tirsdagen, skal man stadig være yderste opmærksom med ild og gløder fra f.eks. en cigaret, hvis den smides i naturen som stadig er knas tør.

#Naturbrand #VestreRingvej #Næstved