Ophidset mand fra Næstved anholdt i Vordingborg


En 19-årig mand fra Næstved blev natten til tirsdag kl. 04.00 set af politiet foran et værtshus i Algade i Vordingborg i en højlydt diskussion med en dørmand fra stedet.

Den 19-årige mand var meget ophidset, og ville ikke forlade stedet, selv om politiet bad ham om det. Dette gjorde manden mere ophidset, og han råbte både af politiet og andre passerende på gaden utallige gange.

Derfor blev den 19-årige mand anholdt klokken 4.34 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

#Overtrædelseafordensbekendtgørelsen #Vordingborg

61 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com