top of page

Yderligere to anholdelser efter skudepisode i Næstved 20. april 2018


Yderligere to personer blev anholdt i går efter skudepisoden ved tatovørforretningen, Don`t Fear Ink, på Nordre Farimagsvej i Næstved den 20. april i år.

Læs også: Mand ramt af skud ved tatovørbutik i Næstved

En 22-årig og en 29-årig - begge mænd - blev tirsdag anholdt og sigtet for deres del af skudepisoden ved tatovørforretningen på Nordre Farimagsvej nr. 12 i Næstved den 20. april år, hvor en anden 22-årig mand blev ramt i benet. Den 22-årige blev efter endt afhøring fremstillet i Grundlovsforhør og varetægtsfængslet til den 1. august. Den 29-årige blev efter endt afhøring løsladt.

Anholdelserne fandt sted i forlængelse af aktionen den 28. juni, hvor 14 personer blev anholdt, og otte af disse efterfølgende blev varetægtsfængslet.

Skudepisoden har medført, at tre personer nu er sigtet i den konkrete sag, en af disse modtog fredag den 29. juni en straksdom for sin andel i skudepisoden, en er afhørt, og den sidste er varetægtsfængslet.

#Rockerbandekonflikt #NordreFarimagsvej #Næstved #DontFearInk #Hvedevænget

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page