Yderligere to anholdelser efter skudepisode i Næstved 20. april 2018


Yderligere to personer blev anholdt i går efter skudepisoden ved tatovørforretningen, Don`t Fear Ink, på Nordre Farimagsvej i Næstved den 20. april i år.

Læs også: Mand ramt af skud ved tatovørbutik i Næstved

En 22-årig og en 29-årig - begge mænd - blev tirsdag anholdt og sigtet for deres del af skudepisoden ved tatovørforretningen på Nordre Farimagsvej nr. 12 i Næstved den 20. april år, hvor en anden 22-årig mand blev ramt i benet. Den 22-årige blev efter endt afhøring fremstillet i Grundlovsforhør og varetægtsfængslet til den 1. august. Den 29-årige blev efter endt afhøring løsladt.

Anholdelserne fandt sted i forlængelse af aktionen den 28. juni, hvor 14 personer blev anholdt, og otte af disse efterfølgende blev varetægtsfængslet.

Skudepisoden har medført, at tre personer nu er sigtet i den konkrete sag, en af disse modtog fredag den 29. juni en straksdom for sin andel i skudepisoden, en er afhørt, og den sidste er varetægtsfængslet.

#Rockerbandekonflikt #NordreFarimagsvej #Næstved #DontFearInk #Hvedevænget

59 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com