17-årig udsat for vold tidligt torsdag morgen


En 17-årig fyr fra Næstved var natten til torsdag kl. 04.19 udsat for vold. Han var kort forinden blevet fulgt af flere ukendte personer i Grønnegade i Næstved, og han fik nogle slag.

Den 17-årige søgte tilflugt i en dagligvarebutik, og på grund af vidneforklaringer fandt politiet frem til en 17-årig fyr fra Ringsted, som blev anholdt kl. 04.54 og sigtet for vold.

Den 17-årige skal nu afhøres om nattens tumult.

#Vold #GrønnegadeKaserneKulturcenter #Anholdelse

82 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com