51 år og butikstyv


En patrulje standsede onsdag kl. 16.50 en 51-årig mand fra Næstved.

Han havde et prismærke siddende i sine bukser, og da han i en medbragt pose havde flere andre genstande – blandt andet en folde-ud-stol – med prismærke på, kontaktede patruljen to butikker på Axeltorv i Næstved.

Og de havde ganske rigtigt været udsat for butikstyveri af de genstande, som manden enten havde i posen eller på kroppen. Den 51-årige mand blev sigtet for butikstyveri.

#Butikstyveri #Axeltorv

47 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com