Brand i drivhus på Frihedsvej fredag eftermiddag


Billedeserie: Fredag eftermiddag udbrød der hæftig brand i materiale og andet, i og omkring et drivhus på Frihedsvej i Næstveds nordvestlige bydel.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning modtog alarmen, lydende på bygningsbrand i udhus kl. 15.35, og ved ankomst til stedet gik to røgdykkere i gang med slukningsarbejdet i og omkring et drivhus som lå lidt tilbagestukket på den tæt bebygget ejendom.

Det må anses som værende et held at der ikke gik brand i det nærliggende hus og andre effekter på grunden. Grundet brandvæsnets hurtige indsats blev branden hurtigt kontrolleret og slukket.

Efterfølgende fik det berørte område en omgang brandhæmmende skum for at sikre at endnu en brand ikke skulle opstå på stedet.

Efter en indsats på små 45 minutter kunne brandvæsnet pakke sammen igen og roligt forlade stedet.

Den direkte årsag til branden kendes ikke.

#Bygningsbrand #Frihedsvej #Drivhus

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com