Snød sig til boksershorts for at spare 30 kroner


Torsdag klokken 14.30 fik politiet en anmeldelse fra Rema1000 på Trompetvej i Næstved om, at personalet tilbageholdt en kunde, der havde taget et prismærke fra en nedsat vare og sat over på et par boksershorts.

På den måde kunne han spare 30 kroner. Det var en 46-årig mand fra Næstved, og han blev sigtet for bedrageri.

#Bedrageri #Rema1000 #Trompetvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com