Ung kvinde opgav falsk identitet


Politiet blev torsdag klokken 19.05 kaldt til banegården i Næstved, hvor en kvindelig passager havde givet oplysninger, som ikke umiddelbart stemte, til togpersonalet.

Ved politiets mellemkomst blev hendes rigtige identitet klarlagt – der var tale om en 17-årig pige fra Vinderup, som – oven i en kontrolafgift fra DSB – blev sigtet for falsk anklage.

#Falskanklage #NæstvedBanegård #Kontrolafgift

69 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com