Dieseltyv taget på fersk gerning


Mandag kl. 01.52 blev politiet tilkaldt til en adresse i Toksværd, hvor et vidne tilbageholdt en mand, der havde været i færd med at pumpe diesel fra en lastbil over i fire dunke.

Det var en 33-årig mand fra Holme-Olstrup, der havde dieselvåde fingre, og som havde stjålet op imod 100 liter diesel. Den 33-årige blev anholdt og sigtet for tyveriet, og hans pumpeudstyr blev beslaglagt.

Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen mandag kl. 05.05.

#Tyveri #Toksværd #HolmeOlstrup

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com