Media Næstved skifter hænder


Media Næstved er pr. d. 18. juli 2018 overdraget til fotograf Preben Madsen.

Preben Madsen har lige siden starten været tilknyttet hjemmesiden som fotograf, men har nu overtaget hjemmesiden, al daglig drift og ansvar for hjemmesidens fremtidige virke. Media Næstved vil stadig have samme form og det nyhedsstof den er kendt for.

Al henvendelse skal derfor nu ske til:

Fotograf og indehaver

Preben Madsen

Email: pre.ma@mail.dk

#MediaNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com