20-årig omkom ved trafikulykke på Skelbyvej mellem Næstved og Sorø.


Film & billedserie: En alvorlig trafikulykke kostede fredag formiddag ved 9-tiden en 20-årig mand livet.

Af ukendte årsager havde den lille Fiat Punto overskredet den fuldt optrukne midterlinje på Skelbyvej ved Ulstrup, og havde ramt en modkørende traktor læsset med omkring 18 tons korn.

Den 20-årige billist blev erklæret død kort efter uheldet var sket.

Traktorens chauffør kom ikke noget til ved sammenstødet, men var meget røstet over hændelsen. Sammenstødet var så kraftigt at traktorens ene fordæk blev revet helt af fælgen. Skelbyvejen omkring ulykkesstedet var spærret helt omkring 4 timer, da den tunge traktor kun kunne fjernes på en blokvogn.

Uheldet skete på nøjagtig samme sted, som en grisebil i februar væltede ind i et hus. De pårørende er underrettet.

#Traktor #Skelbyvej #Færdselsuheld #112

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com