top of page

Brand forvandlede 20 hektar korn til aske i Fensmark.


Film & Billedserie: En markbrand i Fensmark krævede tirsdag middag, en større indsats fra alt disponibelt mandskab fra flere af Midt- og Sydsjællands brandstationer i området, samt en stor tankvogn fra Beredskabsstyrelsen i Næstved.

Af en eller anden årsag, var der gået ild i en kornmark der var ved at blive høstet, marken der er på ca. 40 ha. mistede ved branden det halve af markens indhold af korn, det varme og tørre vejr betød, af hele det store område var brændt ned i løbet af kun en lille time. Det lykkedes for føreren af mejetærskeren og brandfolkene, at redde godt halvdelen af det korn der stod på marken, så alt imens at brandfolkene slukkede branden, fortsatte mejetærskeren med at høste, så ikke branden havde mulighed for kunne sprede sig til resten af marken. Efter at alle flammer var slukket, gik mandskabet fra 8 brandbiler og tankvogne i gang med efterslukningen af gløder, som lå og ulmede.

#Markbrand #Fensmark #Holmegaard #Brand #112

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page