Brand forvandlede 20 hektar korn til aske i Fensmark.


Film & Billedserie: En markbrand i Fensmark krævede tirsdag middag, en større indsats fra alt disponibelt mandskab fra flere af Midt- og Sydsjællands brandstationer i området, samt en stor tankvogn fra Beredskabsstyrelsen i Næstved.

Af en eller anden årsag, var der gået ild i en kornmark der var ved at blive høstet, marken der er på ca. 40 ha. mistede ved branden det halve af markens indhold af korn, det varme og tørre vejr betød, af hele det store område var brændt ned i løbet af kun en lille time. Det lykkedes for føreren af mejetærskeren og brandfolkene, at redde godt halvdelen af det korn der stod på marken, så alt imens at brandfolkene slukkede branden, fortsatte mejetærskeren med at høste, så ikke branden havde mulighed for kunne sprede sig til resten af marken. Efter at alle flammer var slukket, gik mandskabet fra 8 brandbiler og tankvogne i gang med efterslukningen af gløder, som lå og ulmede.

#Markbrand #Fensmark #Holmegaard #Brand #112

122 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com