top of page

Der er rift om pladserne til lands og til vands på Enø.


Billedserie: Den sydlige stemning, som normalt kun er forundt feriestederne i de varme lande, har i de seneste mange dage forplantet sig til stranden på Enø, hvor der på tidspunkter skal kæmpes for bare at finde en lille ledig plet med sand, hvor de solhungrende badegæster kan nyde den bagende sol, og med mellemrum måske boltre sig i det kølende vand.

Pladsen er trang langs stranden, men det er den også på de omkringliggende parkeringspladser, her er der flere gange optræk til kaos, da alle gerne vil parkere så tæt på stranden som muligt, mange har åbenbart den opfattelse, at fordi det er varmt og solen skinner, så er alle parkerings- og svingningsregler sat ud af drift.

Forbuddet med venstresving fra Enø Kystvej og ind på stejlepladsen, bliver på ingen måde overholdt, resultatet er derfor at der til tider samler sig lange køer, inden de lovbrydende billister kan krydse vejen, da modgående trafik først skal passere.

Andre tænker åbenbart kun på sin egen P-situation, og parkere med et mellemrum, så der lige netop ikke er en hel parkeringsplads mellem bilerne, parkerede man lidt tættere sammen, kunne der måske være 25 % flere biler.

#Enø #sol #strand

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page