Der er rift om pladserne til lands og til vands på Enø.


Billedserie: Den sydlige stemning, som normalt kun er forundt feriestederne i de varme lande, har i de seneste mange dage forplantet sig til stranden på Enø, hvor der på tidspunkter skal kæmpes for bare at finde en lille ledig plet med sand, hvor de solhungrende badegæster kan nyde den bagende sol, og med mellemrum måske boltre sig i det kølende vand.

Pladsen er trang langs stranden, men det er den også på de omkringliggende parkeringspladser, her er der flere gange optræk til kaos, da alle gerne vil parkere så tæt på stranden som muligt, mange har åbenbart den opfattelse, at fordi det er varmt og solen skinner, så er alle parkerings- og svingningsregler sat ud af drift.

Forbuddet med venstresving fra Enø Kystvej og ind på stejlepladsen, bliver på ingen måde overholdt, resultatet er derfor at der til tider samler sig lange køer, inden de lovbrydende billister kan krydse vejen, da modgående trafik først skal passere.

Andre tænker åbenbart kun på sin egen P-situation, og parkere med et mellemrum, så der lige netop ikke er en hel parkeringsplads mellem bilerne, parkerede man lidt tættere sammen, kunne der måske være 25 % flere biler.

#Enø #sol #strand

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com