Grillede – og blev sigtet for at overtræde afbrændingsforbuddet


Onsdag klokken 17.20 fik politiet en anmeldelse om, at en familie på udflugt havde gang i en grill ved kanalen på Skydebanevej lidt uden for Næstved.

Da politiet tjekkede op på anmeldelsen viste det sig, at det var en mindre grill, som imidlertid stod på et underlag af tørt græs og med flere buske nærheden.

En 38-årig mand fra Næstved blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen.

#Overtrædelseafbrandlovgivningen #Skydebanevej #Grill

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com