Mejetærsker stod ikke til at redde ved voldsom brand i Menstrup.


Film & billedserie: En hurtig indsats fra chaufføren på en mejetærsker, og beredskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, forhindrede fredag eftermiddag en voldsom brand i at bredde sig til de omkringstående afgrøder.

Mejetærskerens chauffør kørte og høstede raps på Marvedevej i Menstrup. Af ukendte årsager opstod der pludselig en brand bag i maskinen, et forsøg på at få slukket ilden med en pulverslukker, lykkedes desværre ikke, derfor blev der klokken 16,25 slået alarm til de professionelle brandfolk fra Næstved, der ved ankomst hurtigt fik bugt med ilden, men mejetærskeren stod ikke til at redde, den må nu anses for totalskadet.

Bonden skal nu se sig om efter en anden mulighed, for af få sin rapsmark høstet færdig. En frisk vind i området, var årsag til at en del gløder blæste rundt, så der flere steder opstod mindre brande på den høstede mark, men en effektiv efterslukning, forhindrede brandene i at udvikle sig.

#Brand #Mejetærsker #Markbrand #Menstrup

174 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com