Blev spærret inde i DSB's cykelskur på banegården i Næstved.


Billedserie: Det var måske ikke ligefrem det sted man mest ønsker at opholde sig, når solen skinner, men en person fik mandag eftermiddag et ufrivilligt ophold, inden for hegnet af cykelskurerne på banegårdspladsen i Næstved. En lås havde åbenbart fået hedeslag, og kunne ikke åbnes indefra, derfor blev der fra DSB's side anmodet om assistance fra Midt- Og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Klokken 17,47 blev Stationsleder Jan Pagter Simonsen som havde vagten som indsatsleder, kaldt ud for at se på sagen, men da der ikke er tale om en akut situation med fare for menneskeliv eller bygninger, så er det ikke en opgave som hører under redningsberedskabet, men et problem der evt. skal løses af en låsesmed, eller en tekniker der har kendskab til indhegningen og låsene på cykelparkeringen. Hvordan den indespærrede cykellist er blevet befriet fra sit ophold i cykelskuret, og hvor længe personen har været spærret inde vides ikke, men mindre end en halv time efter meldingen, havde den uheldige person igen fået friheden, og havde forladt stedet.

#DSB #Cykelskur #Lås #Næstved

92 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com