top of page

Blev spærret inde i DSB's cykelskur på banegården i Næstved.


Billedserie: Det var måske ikke ligefrem det sted man mest ønsker at opholde sig, når solen skinner, men en person fik mandag eftermiddag et ufrivilligt ophold, inden for hegnet af cykelskurerne på banegårdspladsen i Næstved. En lås havde åbenbart fået hedeslag, og kunne ikke åbnes indefra, derfor blev der fra DSB's side anmodet om assistance fra Midt- Og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Klokken 17,47 blev Stationsleder Jan Pagter Simonsen som havde vagten som indsatsleder, kaldt ud for at se på sagen, men da der ikke er tale om en akut situation med fare for menneskeliv eller bygninger, så er det ikke en opgave som hører under redningsberedskabet, men et problem der evt. skal løses af en låsesmed, eller en tekniker der har kendskab til indhegningen og låsene på cykelparkeringen. Hvordan den indespærrede cykellist er blevet befriet fra sit ophold i cykelskuret, og hvor længe personen har været spærret inde vides ikke, men mindre end en halv time efter meldingen, havde den uheldige person igen fået friheden, og havde forladt stedet.

#DSB #Cykelskur #Lås #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page