Redningsfolk hindret i at hjælpe bevidstløse personer.


Arkivbillede. Om det var for lidt af den ene slags våde vare, eller for meget af en anden slags, der var skyld i at en stribe udrykningskøretøjer med blå blink og hylende sirener, måtte tage turen til stranden i Karrebæksminde lørdag eftermiddag, er ikke blevet oplyst.

En melding fra samaritterne på Enø-stranden, til alarmcentralen på 1-1-2 lød på, at to personer havde fået det dårligt og var besvimet. Derfor blev der både sendt ambulancer og politi til stedet. Da ambulancefolkene nåede frem, måtte redderne anmode politiet om hjælp, da et par af de kollapsedes venner, forsøgte at hindre ambulancerne og redderne i komme frem, og give førstehjælp til de ukontaktbare personer. De to bevidstløse personer vågnede hurtigt op, men fik alligevel en køretur med ambulancerne til tjek på sygehuset. De to andre personer der forsøgte at hindre politi og redningsmandskabets arbejde, var henholdsvis 22 og 26 år, og efter at politiet havde udtrygt alt andet end rosende ord, blev de forsynet med en regning til statskassen, for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen, og for at forsøge på, at hindre politiets og redningsmandskabets arbejde.

#Enø #Karrebæksminde #Redning #Bevidstløse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com