top of page

Redningsfolk hindret i at hjælpe bevidstløse personer.


Arkivbillede. Om det var for lidt af den ene slags våde vare, eller for meget af en anden slags, der var skyld i at en stribe udrykningskøretøjer med blå blink og hylende sirener, måtte tage turen til stranden i Karrebæksminde lørdag eftermiddag, er ikke blevet oplyst.

En melding fra samaritterne på Enø-stranden, til alarmcentralen på 1-1-2 lød på, at to personer havde fået det dårligt og var besvimet. Derfor blev der både sendt ambulancer og politi til stedet. Da ambulancefolkene nåede frem, måtte redderne anmode politiet om hjælp, da et par af de kollapsedes venner, forsøgte at hindre ambulancerne og redderne i komme frem, og give førstehjælp til de ukontaktbare personer. De to bevidstløse personer vågnede hurtigt op, men fik alligevel en køretur med ambulancerne til tjek på sygehuset. De to andre personer der forsøgte at hindre politi og redningsmandskabets arbejde, var henholdsvis 22 og 26 år, og efter at politiet havde udtrygt alt andet end rosende ord, blev de forsynet med en regning til statskassen, for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen, og for at forsøge på, at hindre politiets og redningsmandskabets arbejde.

#Enø #Karrebæksminde #Redning #Bevidstløse

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page