Martin fra Næstved er Danmarksmester i Svæveflyvning


Martin sammen med kæresten Nikiline Ehlers.

24-årige Martin Steen Andersen, der er født og opvokset i Næstved, vandt søndag det danske mesterskab i svæveflyvning for juniorer for første gang. Her slog han blandt andre den regerende Danmarksmester, som ellers førte konkurrencen næsten hele vejen.

Martin har fløjet i ti år og har siden 2011 været på nationalholdet for juniorer. Hans hidtil bedste resultat er en dags-sejr ved VM i 2017.

Martin arbejder som aktuar i København og bruger meget af sin fritid på at undervise i flyvning. Han er førsteinstruktør i Øst-Sjællands Svæveflyveklub, som han stadig er medlem af trods flytningen til København. Om vinteren underviser han i aerodynamik.

Danmark har netop fået en verdensmester i svæveflyvning i form af 34-årige Rasmus Ørskov fra Kolding, og da Martin er et af de største talenter, har han nu en realistisk drøm om at blive verdensmester en dag.

----

Martin kan kontaktes på 26 19 84 77.

#Svæveflyvning

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle