Martin fra Næstved er Danmarksmester i Svæveflyvning


Martin sammen med kæresten Nikiline Ehlers.

24-årige Martin Steen Andersen, der er født og opvokset i Næstved, vandt søndag det danske mesterskab i svæveflyvning for juniorer for første gang. Her slog han blandt andre den regerende Danmarksmester, som ellers førte konkurrencen næsten hele vejen.

Martin har fløjet i ti år og har siden 2011 været på nationalholdet for juniorer. Hans hidtil bedste resultat er en dags-sejr ved VM i 2017.

Martin arbejder som aktuar i København og bruger meget af sin fritid på at undervise i flyvning. Han er førsteinstruktør i Øst-Sjællands Svæveflyveklub, som han stadig er medlem af trods flytningen til København. Om vinteren underviser han i aerodynamik.

Danmark har netop fået en verdensmester i svæveflyvning i form af 34-årige Rasmus Ørskov fra Kolding, og da Martin er et af de største talenter, har han nu en realistisk drøm om at blive verdensmester en dag.

----

Martin kan kontaktes på 26 19 84 77.

#Svæveflyvning

48 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com