Hurtig indsats forhindrede brand i sejlbåd i at udvikle sig.


Billedeserie: Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved måtte søndag middag en hurtig tur til Karrebæksminde, da der var indløbet en melding om, at der var brand i en sejlbåd ved molen lige ved siden af Græshoppebroen. En fejl i det elektriske system kunne let have ført til, at en større brand kunne opstå, derfor ringede ejeren til alarmcentralen, og meddelte at der var gået ild i sejlbåden. Inden udrykningsholdet fra Næstved ankom, gik ejeren selv i gang med slukningen, så da brandmandskabet ankom, blev en røgdykker sendt ind i båden, forsynet med en ekstra pulverslukker, hvis branden alligevel skulle udvikle sig. Inden mandskabet forlod stedet blev sejlbåden gennemgået med et termisk kamera, så man var sikker på at alle gløder var slukket. I den korte tid brandkøretøjerne holdt på Enø Kystvej, opstod der en mindre trafikprop, men den blev hurtigt afviklet.

<