Hurtig indsats forhindrede brand i sejlbåd i at udvikle sig.


Billedeserie: Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved måtte søndag middag en hurtig tur til Karrebæksminde, da der var indløbet en melding om, at der var brand i en sejlbåd ved molen lige ved siden af Græshoppebroen. En fejl i det elektriske system kunne let have ført til, at en større brand kunne opstå, derfor ringede ejeren til alarmcentralen, og meddelte at der var gået ild i sejlbåden. Inden udrykningsholdet fra Næstved ankom, gik ejeren selv i gang med slukningen, så da brandmandskabet ankom, blev en røgdykker sendt ind i båden, forsynet med en ekstra pulverslukker, hvis branden alligevel skulle udvikle sig. Inden mandskabet forlod stedet blev sejlbåden gennemgået med et termisk kamera, så man var sikker på at alle gløder var slukket. I den korte tid brandkøretøjerne holdt på Enø Kystvej, opstod der en mindre trafikprop, men den blev hurtigt afviklet.

#Brand #Sejlbåd #Karrebæksminde

130 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com