Ladebygning i Tyvelse ved Glumsø delvis nedbrændt.


Billedserie: Var man i området omkring Tyvelse og Glumsø søndag eftermiddag, og kunne se en kæmpe røgsøjle på lang afstand, men ikke kunne se hvor røgen kom fra, så er forklaringen her. Klokken 16,46 indløb der en melding via 1-1-2 til alarmcentralen, om at der var udbrudt brand i en halmlade der også skulle indeholde en del nyhøstet korn, branden skulle være opstået på Åvej i Tyvelse, alt disponibelt mandskab fra flere stationer i Midt- og Sydsjælland Brand & Rednings slukningsområde blev sendt til stedet, en stor del af en større bygning skulle efter meldingen være overtændt. Flere brandkøretøjer og tankvogne kom hurtigt til stedet, hvor det lykkedes at få bugt med flammerne, inden hele bygningen udbrændte. Da ilden var under kontrol, blev laden der nu var uden en stor del af tagkonstruktionen, tømt for halmballer der blev efterslukket uden for bygningen. Hvordan ilden er opstået, er der ingen oplysninger om, og der skulle ikke have været fare for andre bygninger eller personer.

#Brand #Halmlade #Glumsø

142 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com