301 får bøde og 44 af dem får også klip i kørekortet på kun to dage.


Både fredag og søndag var det store-klippedage omkring Næstved og Fensmark. Fredag var der bestilt hastighedskontrol på Holmegårdsvej i Fensmark, et ellers yndet sted for politiets ATK vogne at holde, for her er normalt sikker fangst af trafiksyndere der har en lidt tung højrefod.

Det var også tilfældet fredag, hvor der fra 11,16 - 12,16 blev holdt en mindre færdselskontrol, 7 biler blev stoppet, de 6 af dem taget for at køre for stærkt. Senere kokken 14,42 - 20,00 blev der parkeret en bestilt ATK vogn, hvor ca 1600 biler passerede, af dem måtte 138 levere et vellignende foto, som senere bliver vedhæftet et indbetalingskort med en bøde til fordel for statskassen, en hilsen for ikke at havde overholdt de tilladte 50 km/t, ud over bøden bliver 23 også forsynet med et klip i kørekortet. Også i Næstved var der bestilt en ATK kontrol, den blev afhold i Havnegade søndag mellem klokken 14,15 - 20,00 her passerede 697 køretøjer, af dem havde 137 glemt alt om at der en begrænsning på 50 km/t, ud over at der blev gjort et indgreb i pengepungen blev 21 også her forsynet med et klip i kørekortet.

#Klip #Fartkontrol #Kørekort

168 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com