Frækt tyveri af gummibåd fra Rotteøen i Karrebæksminde.


EFTERLYSNING.

En såkaldt ribbåd er mellem den 14 og 16-08, måske om natten, fjernet fra sin sædvanlige plads ved Rotteøen som ligger ved indsejlingen til Karrebæksminde. Gummibåden er forsynet med en 115 hk Mercury motor, er sort og har to hvide striber langs siden, samt en tekst med store bogstaver hvor der står BRIG. Om båden er sejlet væk ved egen motor, eller den er transporteret på en trailer vides ikke, men benzintanken på båden var helt fuld, så den var klar til at sejle en længere strækning. For at få fat i båden har man skulle sejle ud midt i kanalen ved hjælp af en anden båd, da Rotteøen ikke er landfast. Tyveriet kan derfor også være sket ved at gummibåden er slæbt væk, med en anden båd, hevet på land og transporteret væk. Ejeren vil meget gerne have sin båd retur, derfor er der udlovet en klækkelig dusør for oplysninger, som der kan bringe båden tilbage til ejermanden. Har man set noget, eller er man i besiddelse af oplysninger, om hvor båden kan være, kan Næstved Politi kontaktes på tlf 1-1-4.

#Tyveri #Gummibåd #Karrebæksminde

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com